سیر خشک کوچک 100 گرمی آیزادفود، سير خشک برای اولین بار در ایران. همه سیر را به عنوان چاشني می شناسند، اما سیر یک گیاه دارویی معجزه بخش است که برای پيشگيری و درمان انواع بیماری ها مثل سرطان مخصوصا سرطان روده و معده، کاهش فشار خون، ورم مفاصل، رماتیسم و غیره استفاده می شود. سیر سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های B3 ،B2 ،B1 است. برای استفاده در انواع غذاها، سوپ ها و آش ها بدون هیچ افزودنی با یک مزیت استثنایی: بدون روغن.
برای مشاهده عکس های بیشتر و اطلاع از کاربرد های سیر خشک آلبوم عکس بالا را ورق بزنید .
خواص سیر خشک
خاصیت ضد سرطانی
مکانیزم اساسی در خواص پیشگیرانه سیر اغلب بر پایه تحقیقات انجام شده بر روی عصاره سیر خشک ارائه شده و عمدتا ناشی از خواص آنتیاکسیدانی ترکیبات آلیگوگرد است و دارای قابلیت افزایش مصونیت سیستم ایمنی، رفع مسمومیت ناشی ازمواد سرطانزا، کاهش التهاب و کمک به پیشگیری از جهشهای منجر به سرطان میباشد.چندین مطالعه بر روی تعدادی زیادی از افراد انجام شد و نتایج حاکی از ارتباطاتی بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطانها از قبیل معده، روده، مری، پانکراس و سینه بود. در تجزیه تحلیل ۷ مورد از این مطالعات انجام شده بر روی افراد، محققان اثبات کردند هرچه میزان مصرف سیر افزایش یابد، به همان نسبت خطر ابتلا به سرطان معده و روده کاهش مییابد.
عصاره سیر خشک محافظی طبیعی
شاید به دلیل بوی ناخوشایند و البته طولانی مدت و عوارض جانبی بالقوه سیر از قبیل نفخ شکم و اسهال امکان مصرف سیر تازه برای همگان میسر نباشد، و موجب شود از فواید سیر بیبهره بمانند. عصاره سیر خشک، مکملی بیبو و طبیعیست که از سیر طبیعی تازه و طی فرایندهای طولانی در دمای اتاق به عمل آمده و عصارهگیری شده است.
هرم غذایی
عصاره چرا مصرف سیر خشک بهتر از سیر تازه است ؟
مطالعات بالینی حاکی از آن است که عصاره سیر خشک موسوم به Kyolic از پیشرفت سرطان جلوگیری کرده در نتیجه آسیبهای غیرسرطانی یکی از یافتههای مهمی است که نتایج مطالعات بیماریهای همه گیر را تائید میکند و نشان میدهد که مصرف مقدار زیادی سیر در روز سرطانهای مربوط به روده را کاهش میدهد. البته امکان مصرف بالای سیر تازه برای همگان وجود ندارد، زیرا بوی آن برای مدت طولانی بر روی پوست و هنگام تنفس باقی میماند و در ضمن ممکن است سیر تازه تاثیرات معکوس ناخوشایند رودهای پدید آورد، به این موارد باید نتایج وخیم ضد اجتماعی را نیز افزود.بنابراین عصاره سیر خشک، که بیبوست و فواید پیشگیرانه آن در بیماریهای مشابه و در برخی موارد حتی بیش از سیر تازه است، محبوبترین نوع سیر آماده در بین مصرفکنندگان بوده و تاثیرات آن در پیشگیری از سرطان بیش از هر چیز دیگری از سوی محققان و مطالعات بالینی مورد بررسی قرار گرفته است.
مطالعات بالینی دال بر آن است که عصاره سیر خشک تومورهای زمینهساز سرطان را از بین برده و به صورت بالقوه مانع از پیشرفت سرطان روده که تحقیقات فراوانی بر روی انجام شده میشود و این امر با تکیه بر همگونسازی شگرف ترکیبات فعال عصاره سیر رسیده اتفاق میافتد. در مواردی که امکان مصرف سیر به شیوه متعارف وجود ندارد، این روش به مثابه پیشرفتی در ارزیابی خواص بوتههای سیر تازه به حساب میآید.
همچنین بر اساس مطالعات آزمایشگاهی مشخص شد حبههای سیر میتوانند حاوی ۳۳ نوع مختلف ماده چرب شامل پیه، موم و فسفات و ترکیبات آلی گوگرد محلول باشد که هر یک به صورت بالقوه از خواص متعددی در پیشگیری از سرطان برخوردار است؛ اما میزان سیر، که بر حسب تعداد بوتههای سیر مشخص میشود و اینکه چه تعداد از آنها برای توقف سرطان روده لازم است، همچنان ناشناخته است.در مقابل، ترکیبات عصاره سیر خشک، از قبیل آلیل سیستئین، شایعترین ترکیب موجود در عصاره سیر خشک است که ۹۸٪ توسط روده جذب شده و بدون تغییر به خون میرسد.
ارزش غذایی 100 گرم سیر خشک:
کالری
149 کیلوکالری
چربی
0.5 گرم
فسفر
245 گرم
کلسترول
0 میلی گرم
کربوهیدرات
33.06 گرم
پروتئین
6.36 گرم
فیبر
2.1 گرم
سدیم
153 میلی گرم
پتاسیم
401 میلی گرم
مشخصات
وزن
100 گرم
انقضاء
یکسال پس از تولید
ترکیب
سیر خشک اسلایس شده
پک
بسته بندی وکیوم استاندارد
ویژگی
سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های B3 ،B2 ،B1 است. برای استفاده در انواع غذاها، سوپ ها و آش ها بدون هیچ افزودنی با یک مزیت استثنایی: بدون روغن.