قبل از اینکه شما را با محصول بی نظیر و متفاوت آیزادفود، یعنی پودر سیب زمینی آشنا کنم، بیاید تا کمی بیشتر با خواص این ماده غذایی آشنا شویم.
سیب زمینی معمولاً ماده ای مغذی تصور نمی شود. با این حال، این ماده غذایی همه کاره دارای مزایای شگفت انگیز برای سلامتی و تغذیه است. اگرچه سیب زمینی سرخ کرده ممکن است چربی و کالری زیادی داشته باشند، اما لازم است بدانید که سیب زمینی بدون چربی و کلسترول بوده و همچنین مقدار کمی سدیم دارد. سیب زمینی اگر به درستی تهیه شده باشد می تواند یک غذای خوشمزه، رضایت بخش و سالم باشد.
این ماده غذایی رایج ترین سبزی است که در ایالات متحده مصرف می شود. در سال 2017، محاسبه شد که هر فرد 49.2 پوند (حدود 22 کیلوگرم) سیب زمینی مصرف کرده است. این سبزی دوست داشتنی به راحتی رشد می کند و سالیان سال است که در غذاهای بیشماری استفاده می شود.
فواید سلامتی
یک سیب زمینی بدون پوست شامل موارد زیر است:
• بیش از 40 درصد از مقدار توصیه شده ویتامین C مورد نیاز روزانه
• تقریبا نیمی از ویتامین B6 مورد نیاز روزانه
• پتاسیم بیشتر از یک عدد موز
سیب زمینی همچنین منبع خوبی از کلسیم و منیزیم است.
یک سیب زمینی متوسط حاوی:
کالری | 265
|
پروتئین | 6 گرم |
چربی | 0 گرم |
کربوهیدرات | 61 گرم |
فیبر | 4 گرم |
شکر | 5 گرم |
سیب زمینی منبعی سرشار از فیبر است که می تواند شما را برای مدت زمان طولانی سیر نگه دارد. فیبر با کنترل سطح کلسترول و قند خون می تواند از بیماری های قلبی جلوگیری کند. همچنین سیب زمینی سرشار از آنتی اکسیدان است که مانع از بروز برخی از بیماری ها شده و حاوی ویتامین هایی است که به عملکرد صحیح بدن شما کمک می کنند.
علاوه بر این، این ماده می تواند مزایای زیر را برای سلامتی شما داشته باشد:
سلامت دستگاه گوارش
فیبری که در سیب زمینی وجود دارد، نوع خاصی به نام "نشاسته مقاوم" است که دارای مزایای هر دو نوع فیبر محلول و فیبر نامحلول است و گاز کمتری نسبت به سایر انواع فیبرها ایجاد می کند. شما می توانید مقدار نشاسته مقاوم موجود در سیب زمینی را با پخت یک روز زودتر از موعد آن و خنک کردنش در یخچال به مدت یک شب، افزایش دهید.
نشاسته مقاوم در سیب زمینی مانند فیبر محلول ، به عنوان یک پروبیوتیک عمل می کند -غذایی برای باکتری های خوب در روده بزرگ که سلامت روده را بهبود می بخشند- و به طور همزمان مانند فیبر نامحلول، می تواند از یبوست و سندرم روده تحریک پذیر جلوگیری یا آن را درمان کند.
پیشگیری از بیماری
سیب زمینی مملوء از آنتی اکسیدان بوده و باید بدانید که رژیم های غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات غنی از آنتی اکسیدان خطر ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهند.
کاهش فشار خون
سیب زمینی منبع عالی پتاسیم و منیزیم است. هنگامی که شما پتاسیم کافی در رژیم غذایی خود ندارید، بدنتان سدیم اضافی را حفظ می کند و سدیم بیش از حد ، فشار خون شما را افزایش می دهد. رژیم های غذایی غنی از پتاسیم می تواند به کاهش فشار خون، محافظت از قلب و کاهش خطر سکته مغزی کمک کند.
بهترین شکل مصرف
یک ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده دارای چهار برابر کالری بیشتر و 23 گرم چربی بیشتر نسبت به سیب زمینی معمولی است. کباب کردن، جوشاندن و پختن گزینه های سالم تری هستند و می توانند غذاهای جانبی خوشمزه تر و میان وعده های هوس انگیز تری را ایجاد کنند. اما برای پخت کامل سیب زمینی به روش آب پز کردن یا کباب کردن، زمان زیادی باید صرف شود.
بهترین و راحت ترین گزینه برای استفاده از سیب زمینی در غذاها به خصوص برای افراد شاغل، مصرف پودر سیب زمینی در غذاهای مختلف است. با مصرف پودر سیب زمینی شما در کمترین زمان می توانید خوشمزه ترین غذا ها را تهیه کرده و در عین حال از مزایا و مواد مغذی موجود در آن نیز بهره مند شوید.
بسیاری از افراد از سیب زمینی در انواع سوپ ها برای افزایش لعاب غذا استفاده می کنند. پودر سیب زمینی آیزادفود می تواند یک گزینه عالی برای افزایش لعاب غذای شما باشد و به کمکتان آید تا در کمترین زمان یک سوپ یا غذای خوشمزه تهیه کنید.
همچنین شما می توانید از پودر سیب زمینی آیزادفود برای تهیه انوع کوکو از جمله کوکوی سیب زمینی، پوره سیب زمینی، سخاری کردن و همچنین برای تهیه غذای کودک استفاده نمایید.
مشخصات | |
وزن | 100 گرم |
انقضاء | یکسال پس از تولید |
ترکیب | سیب زمینی پودر شده |
پک | بسته بندی وکیوم استاندارد |
ویژگی | مناسب برای استفاده در انواع املت،سوپ ،خوراک مرغ و خوراک گوشت |