پودر سیر از سیر خشک شده درست میشود و فواید زیادی نسبت به سیر تازه دارد چون هنگامیکه سیر را خشک میکنید، عمر مفید آن را به طور نمادین افزایش میدهید، بنابراین میتوان آن را برای ماه ها یا حتی سال ها بدون از دست دادن مواد مغذی نگهداری کرد. پودر سیر را به عنوان ادویه سالم و یا سس غذا استفاده کرد.
ارزش غذایی پودر سیر
پودر سیر طیف گستردهای از مواد مغذی را شامل میشود، از جمله ویتامین c، آهن کلسیم، پروتئین، فیبر و مقدار کمی سدیم و قند دارد.دارای آنتی اکسیدانها و ترکیبات ارگانیک مانند آلیسین است که فایدههای زیادی دارد.
هرم غذایی
فواید پودر سیر
کاهش کلسترول : سبب کاهش کلسترول و فشار خون میشود.
کمک به هضم غذا : اگر معده درد داشته باشید، برخی از ترکیبات ارگانی که در پودر سیر وجود دارد و همچنین فیبر و آهن موجود در آن یبوست را از بین میبرد.
جلوگیری از سرطان :وجود آنتی اکسیدان های مختلف در پودر سیر به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن کمک می کند، التهاب را کاهش میدهد و از جهش های سلولی سرطانی جلوگیری می کند .
تقویت سیستم ایمنی بدن : وقتی سیر خشک میشود مقدار ویتامین c آن طور قابل ملاحظهای کاهش مییابد، بنابراین مواد معدنی و آنتیاکسیدانهای موجود در آن هم افزایش مییابد و همین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
ارزش غذایی 100 گرم پودر سیر خشک :
کالری
149 کیلوکالری
چربی
0.5 گرم
فسفر
245 گرم
کلسترول
0 میلی گرم
کربوهیدرات
33.06 گرم
پروتئین
6.36 گرم
فیبر
2.1 گرم
سدیم
153 میلی گرم
پتاسیم
401 میلی گرم
مشخصات
وزن
100 گرم
انقضاء
یکسال پس از تولید
ترکیب
سیر خشک اسلایس شده
پک
بسته بندی وکیوم استاندارد
ویژگی
سرشار از فولیک اسید، ویتامین C، کلسیم، آهن، منیزیم، پتاسیم و ویتامین های B3 ،B2 ،B1 است. برای استفاده در انواع غذاها، سوپ ها و آش ها بدون هیچ افزودنی با یک مزیت استثنایی: بدون روغن.