پیاز خشک موجب صرفهجویی در وقت شما میشود و غذایی با روغن کمتر به شما میدهد. بهترین جایگزین برای پیاز سرخ شده یا پیاز داغ که روغن فراوانی دارد، پیاز خشک است. پیاز خشک را میتوانید بدون قطره ای روغن با مواد غذاییتان برای پخت خورش یا خوراک مخلوط کنید و همان طعم دلچسب را تحویل بگیرید و یا اگر به پیاز داغ علاقه دارید ولی نمیخواهید زیر بار چربی فراوانش بروید پیاز خشک را با چند قطره روغن و فقط یک دقیقه تفت دهید.
پیشگیری از بیماری ها با پیاز خشک
ترکیباتی که در پیاز خشک وجود دارد از لخته شدن خون جلوگیری می کند. این ترکیبات مانع تجمع پلاکت در شریان ها و همچنین تشکیل لخته های خونی در سیاهرگ می شوند. تجمع پلاکت در شریان ها و همچنین تشکیل لخته های خونی در سیاهرگ دو عامل موثر در بروز سکته های قلبی و مغزی است.
پیاز از قدیمی ترین سبزی هایی است که بشر استفاده می کند. در قدیم پیاز برای بسیاری افراد حکم طلا را داشته و از این سبزی نه تنها برای طعم دادن به غذا، بلکه آن را در داد و ستدهایشان به کار می برده اند.
ضدانعقاد خون
پیاز خشک می تواند به حفظ کلسترول خوب کمک و از ابتلا به بیماری های قلبی پیشگیری نماید. محققان با انجام مطالعاتی متوجه شدند مصرف پیاز خشک بعد از ۸ هفته می تواند میزان کلسترول بد را در بدن به میزان ۲۰ درصد کاهش دهد.
خواص ضدسرطانی پیاز خشک
محققان دانشگاه کورنل بعد از مطالعه تاثیر پیاز بر رشد سلولی و تخریب رادیکال های آزاد، در سال ۲۰۰۴ اعلام کردند موسیر و انواع پیاز به دلیل خواص آنتی اکسیدانی برجسته، تاثیر ویژه ای بر کاهش پیشرفت سرطان کبد دارند و از رشد سلول های سرطانی پیشگیری می کنند. طبق تحقیقات دیگر دانشمندان، مصرف منظم پیاز به میزان ۲ بار در هفته، به طور واضح خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کم می کند. پیاز خشک سرشار از فلاونوییدهاست و از رشد تومورها جلوگیری و سلول های روده بزرگ را از آسیب حفظ می کند. پختن گوشت با پیاز خشک نیز می تواند به کاهش مواد سرطان زایی که هنگام پخت گوشت در حرارت ایجاد می شوند، کمک کند.
خواص خون سازی پیاز خشک
اسیدفولیک یا ویتامین ۹B یکی از ترکیب های مورد نیاز مغز و تضمین کننده سلامت روان و احساس افراد است. مصرف پیاز خشک می تواند ۹ درصد از نیاز روزانه بدن به اسیدفولیک را برطرف کند بنابراین عادت به خوردن پیاز به تامین نیاز بدن به اسید فولیک کمک می کند.
خواص استخوان سازی پیاز خشک
طبق تحقیقات پژوهشگران دانشکده پزشکی جنوب کالیفرنیا که مشروح آن در سال ۲۰۰۹ منتشر شد، تراکم استخوان ها در زنانی که روزی یک پیاز مصرف می کنند، ۵ درصد بیش از زنانی است که یک بار در ماه پیاز می خورند.از سوی دیگر، در زنانی که مرتب پیاز مصرف می کنند در مقایسه با زنانی که آن را نمی خورند، احتمال شکستگی لگن ۲۰ درصد کاهش می یابد. بنابراین به خانم ها توصیه می شود برای پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان، مصرف پیاز خشک را به یکی از عادت های غذایی خود تبدیل کنند.
خواص ضد دردی پیاز خشک
براساس تحقیقی کلینیکی که در سال ۱۹۹۰ در داکوتای شمالی انجام شد، زنانی که رژیم غذایی غنی از منگنز دارند، کمتر دچار علایم نشانگان قبل از قاعدگی مثل دردهای شکمی یا بدخلقی می شوند زیرا پیاز خشک یکی از منابع خوب منگنز به شمار می رود و این ماده معدنی مانند یک ضددرد عمل می کند.
خواص ضد فشارخونی پیاز خشک
پیاز خشک مانند سیب منبع بسیار خوب نوعی آنتی اکسیدان به نام کرکتین است. تحقیقات پژوهشگران که نتایج آن در سال ۲۰۰۷ منتشر شد، نشان داد کرکتین تاثیر ویژه ای بر کاهش فشارخون دارد و از تخریب دیواره عروق پیشگیری می کند و به این ترتیب خطر بروز بیماری های قلبی- عروقی را کاهش می دهد.
مشخصات
وزن
200 گرم
انقضاء
یکسال پس از تولید
ترکیب
پیاز خشک خلال شده.
پک
بسته بندی وکیوم استاندارد
ویژگی
حاوی مواد مغذی فراوان از قبیل ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها.همچنین دارای ویتامین های B6 و C، منگنز، کلسیم، آهن، منیزیم، سولفور، فسفر و پتاسیم می باشد.